دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی و معاون توسعه با مسئولان وزارت بهداشت
- شناسه خبر: 4205
- تاریخ و زمان ارسال: 5 آذر 1403 ساعت 09:05
- بازدید :
- نویسنده: مراغه نیوز

به گزارش پایگاه خبری مراغه نیوز، دکتر االهوردی ارجمند درباره این سفر گفت: این جلسه با هدف بررسی چالشها و ارائه راهکارهای عملیاتی در حوزه های مختلف برگزار شده و محورهای مهمی همچون توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی، و ارتقای جایگاه دانشکده علوم پزشکی به سطح دانشگاهی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
توسعه قطب درمانی جنوب استان، فرصتی برای ارتقای عدالت در سلامت
در این نشست، موضوع تکمیل پروژههای عمرانی و توسعه خدمات درمانی در قطب جنوب استان بهعنوان یکی از اولویتهای استراتژیک مطرح شد. در این جلسه موضوع تقویت جایگاه جنوب استان بهعنوان قطب درمانی منطقه محور گفتگو بود؛چرا که این شهرستان به دلیل موقعیت جغرافیایی استراتژیک خود،به مردم جنوب استان و شهر های همجوار نیز خدمات درمانی ارائه میکند.
دکتر سید فرید موسوی در این باره گفت: نقش استراتژیک این دانشکده در جنوب استان باعث شده است تا با ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه به یک مرکز درمانی مهم برای انها تبدیل شود چرا که این شهر ها به دلیل فاصله مناسب تر و سهولت در درسترسی بهطور گستردهای از امکانات درمانی این شهرستان استفاده میکنند.
وی افزود: به گواهی آمار، در برخی از ماههای سال، بیش از ۴۰ درصد از بیماران پذیرششده در بیمارستانهای شهرستان، افراد غیر بومی هستند. این آمار نشاندهنده جایگاه حیاتی این شهرستان در شبکه درمانی منطقه و نیاز جدی به تقویت زیرساختهای درمانی آن است.
وی با تاکید بر تسریع پروژهای درمانی گفت: از جمله مهمترین پروژههای در دست ساخت این دانشکده میتوان به تکمیل بخش الحاقی بیمارستان سینا و احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی اشاره کرد که با تکمیل این پروژهها دسترسی مردم منطقه به خدمات پیشرفته درمانی بهبود یافته و نیاز به اعزام بیماران به مراکز درمانی کاهش خواهد یافت.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیز در این زمینه افزود:: بیمارستانهای شهید بهشتی، سینا و امیرالمؤمنین، بهعنوان ستونهای اصلی ارائه خدمات درمانی شهرستان، نهتنها به بیماران محلی بلکه به مراجعان از شهر های اطراف نیز خدمات ارائه میدهند.بیمارستان سینا با وجود چندین اتاق عمل در حوزه ارتوپدی و بیمارستان امیر با تمرکز به بخش داخلی و بیمارستان شهید بهشتی بعنوان زایشگاه و درمان ناباروری در بسیاری از موارد تنها گزینه در دسترس بیماران مناطق مجاور است.
معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی نیز در این خصوص گفت: حجم بالای مراجعه بیماران غیر بومی فشار زیادی بر ظرفیت موجود بیمارستانهای شهرستان وارد میکند که ضرورت تکمیل پروژههایی عمرانی مانند بخش الحاقی بیمارستان سینا و احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی، گامی حیاتی در افزایش ظرفیت پذیرش بیماران و کاهش فشار بر زیرساختهای فعلی محسوب میشود.
مهندس ایوب پور رستم اظهار داشت: «جنوب استان بهعنوان قطب درمانی منطقه، مسئولیت سنگینی در ارائه خدمات به بیماران غیر بومی دارد. این نقش نیازمند تقویت زیرساختها، افزایش ظرفیت بیمارستانها و تخصیص منابع مالی مناسب است تا بتوانیم همزمان نیازهای محلی و منطقهای را به شکل عادلانهای پاسخ دهیم.»
وی تاکید کرد: ارائه خدمات درمانی به بخش بزرگی از این شهر ها ، نشاندهنده نقش منطقه ای است، اما برای ادامه این نقشآفرینی، نیاز به حمایتهای جدی وزارت بهداشت داریم و متاسفانه امکانات فعلی پاسخگوی این حجم از تقاضا نیست و باید زیرساختها به سرعت توسعه یابد.»